Sider

mandag 4. april 2011

Leke-Test


I da` har jeg hatt en leke-test. Ulla ville gjerne vite hvilken leke jeg liker best, and best og tredd best. Noen ganger er det sånn at jeg liker en leke en dag (fks mandag) og en annen leke en annen dag (fks onsdag). Men ho skulle i hvert fall sjekke hvilken leke jeg likte best akkurat i da`.

Ulla la fem leker med et ganske stort mellomrom i en rekker på gulvet (altså ikke sånn som på bildet). De lekene hun la ut var:
- En liten, pipende tennisball for små hunder.
- Hund som piper

Når jeg hadde sett alle lekene ba ho meg om å sitte og så om å bli. Når hun sa "Fri!" sprang jeg rett bort til den leka jeg liker best. Og førsteplassen ble...:


TENNISBALLEN!
Jeg elsker tennisballen. Den er mindere enn vanlige tennisballer, så den er enkel å bite i, og å bære rundt. Og så piper den! Men jeg får sjelden leke med den... Det er fordi jeg drar av "håret" på den og strør det over alt i huset. Jeg syns nå bare det er pent, jeg, men det er jeg visst aleine om...
Som dere kanskje ser er det et gammelt bilde. Dere kan se det er gammelt, fordi jeg har brett på begge ørene. Nå er jeg blitt så kul at det ene øret mitt står opp. Jeg måtte bruke gammelt bilde fordi Ulla ikke fikk tatt en nytt (ingen bra i alle fall).

Og andre plassen går til...:


KONGEN!
Kongen er konge-kul! I starten skjønte jeg ikke hvordan man skulle løfte den, men nå har jeg funnet noen teknikker, så jeg går ofte rundt å bærer på den. Enda så mye jeg banker den opp blir den ikke ødelagt... Den koden må knekkes! Også er den enda kulere når det er noe inni, som jeg skal få ut. Innimellom putter Ulla leverpostei, vått tørrfòr og godbiter inni. Når det blander seg blir det skikkelig godt! Og forresten så vil jeg si takk til dere som ga meg ideèr om hva som skulle puttes inni!

Sist men ikke minst, tredeplassen...:TAUBALLEN!
Tauballen er supermorsom å filleriste. Det er det gøyeste med den syns jeg, det at den er så lett å filleriste. På bildet er jeg travelt opptatt med å filleriste`n, som du kanskje har sett. Ulla pleier å ha den med på tur, fordi den er så lett å kaste. Den er også fin til å bruke i drakamper. Sterke meg er xpert i drakamper, skjønner`u!Det var det. Vi kåret ikke fjerde og femte plass. Sjiraffen og den pipende hunden ble igjen, stakkars. Jaja, de har jo alltids hverandre. Etter å ha banket opp både en tennisball, en kong og en tauball blir man temmelig sliten. Så da må man hvile i fem minutter. Etter en hvil er det på ann igjen. Da lekte jeg litt med sjiraffen og den pipende hunden for å gjøre det godt igjen. Men de er nok fortsatt litt sure er jeg redd... Jaja.

Blogges!

12 kommentarer:

 1. Dette var veldig morsomt:) Kul kåring! Lego er best. Men jaggu leker hen mye med den pipende, masete hunden, men da tar vi den jo bare vekk...og det skjønte han sikkert,- luringne!

  SvarSlett
 2. Coco sender Lego en "venneforespørsel"! Skal vi leke en dag? :-)

  SvarSlett
 3. Så flink du er Ulla <3 <3 Denne bloggen skal tante følge med på. Heldige Lego som har deg <3
  Klem tante Heidi

  SvarSlett
 4. Bjeff, bjeff.
  Du er kjempe flink Ulla !! Liv & jeg skal bli ivrige lesere. Heia lego og heia deg , - verdens beste hundeeier. Klem !

  SvarSlett
 5. Artig test, kanskje jeg skal prøve dette en dag også... Er du også glad i baller og pipeleker? Jeg elsker de!!!

  SvarSlett
 6. Må bar esi det en gang til jeg digger bloggen din

  Verdens beste hund <3<3<3<3<3

  SvarSlett
 7. Anne:

  Hehe. Jo, jeg leker ganske mye med den pipende hunden. :P Så masete er den da ikke... Ja, jeg er skikkelig lur!

  SvarSlett
 8. Coco:

  Leke? Jeg elsker å leke! Når? Hvor??

  SvarSlett
 9. Heidi:

  Ja jeg er superheldig. :) Jeg syns Ulla også er heldig som har superkule meg. ;)

  SvarSlett
 10. Maria Gjelstad Halvorsen:

  Takker <3

  SvarSlett
 11. Tassen:

  Ja, det burde du prøve. Ja, jeg er kjempeglad i baller og pipeleker. Det er derfor den pipende tennisballen er så bra!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med bjeff!

Om du har problemer, så trykk flere ganger på "Legg inn kommentar".