Sider

lørdag 19. mars 2011

Ny leke!

I dag har Ulla vært på by`n med Dina og Pernille. Dina og Pernille er noen av Ullas apekatter. Hun kaller det venniner, men jeg kan ikke si meg helt enig. Men ivaffal: De skulle kjøpe noe. Pernille har visst nok kjøpt litt til seg sjæl, men Ulla og Dina derimot? Neeeeeida. "De vet ikke hva det er å shoppe de". Men jo: det gjør de. Siden de ikke fant noe til seg selv, så dro de i dyrebutikken og shoppet til meg og Dinas kjempe av en hund. Jeg fikk en ball som henger i et tau. Tauball kalles det.

Meg og min tauball.

Kjempen fikk et kjempekjøttbein av Dina, noe som passer`n godt. Men nå syns jeg at jeg også kunne fått et kjempekjøttbein, enda jeg ikke er like stor som Kjempen. Men jeg er myyeee tøffere enn han da, så et kjempekjøttbein fortjener jeg, syns jeg. Bare fordi jeg er så tøff.

Kjempekjøttbeinet er nesten lengre en meg!

Blogges!8 kommentarer:

 1. Hahaha, slik blir det med meg også noen ganger... Gir meg selv shoppingforbud, men så mååå jeg - og da kjøper jeg noe til prinsessene. Det er jo LOV ;D

  Tauballen blir nok veldig stas fremover. Bare se innlegget jeg skrem om Leken ;)
  ..og tyggebeinet.. Det var STORT!

  SvarSlett
 2. Synes du er heldig som fikk en sånn fin ball jeg, for sånne kjempedigre tyggebein er helt håpløse for oss små hunder. Nei, jeg foretrekker heller grisehaler, kjøttpinner og forskjellig myk godis, så kan disse kjempene gnafse i seg disse enorme tyggebeina så mye de vil...

  SvarSlett
 3. det var et stort bein å det er bare mitt jeg lå å koste meg med det i sta ,å gjet om det var godt ,det smakte som en blandina sv oksekjøtt og kan minne lit om lever hvis du vill ha så komm å ta(hvis du klarer da)

  SvarSlett
 4. Silje:

  Hehe. ja det er jo fullt lovlig. ;)

  Tauballen kommer nok til å bli SUPERgøy. :D Jeg har sett innlegget om Leken, og utifra det er disse tauballene SUPERstas! ;D
  Og ja... Tyggebeinet var svært!

  SvarSlett
 5. Tassen:

  Ja, jeg er heldig som har fått tauball. :) Kjempetyggebein er helt håpløse. Går jo ikke ann å løfte dem opp en gang. Huff! Og grisehaler og sånne ting er myyye bedre!

  SvarSlett
 6. Alex:

  Bare skryt du, Kjempen. Men jeg bryr meg ikke (eeehh... det er ikke helt sant)! Og jeg kan ta fra deg kjempebeinet så lett som bare det, jeg bare gidder ikke!

  SvarSlett
 7. Heldiggrisen! Snille Ulla <3

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med bjeff!

Om du har problemer, så trykk flere ganger på "Legg inn kommentar".