Sider

tirsdag 5. april 2011

Jeg gjør meg enda kjekkere

...hvis det går ann å bli kjekkere, da.


Jeg har nettop bada. Selv om jeg er kjekk fra før, så blir jeg enda kjekkere etter at jeg har bada. Derfor bader jeg innimellom. Det er helt klart ikke det gøyeste i verden, men jeg må leve med det. Det er faktisk helt greit i starten.


Noen ganger får jeg godbiter. De må jeg enten trikse for å få dem, eller fiske dem opp av vannet. Det er litt ekkelt å gjøre triks som innebærer at jeg sitter. Triks som innebærer at jeg ligger gjør jeg ikke i det hele tatt. Et sted må grensa gå!


Det er først når jeg blir såpa inn det begynner å bli ille. Av en eller annen grunn liker jeg det ikke. Da begynner jeg så vidt å skjelve litt. Men det varer ikke så lenge. Med en gang såpen er skyldt ordentlig av blir det bra igjen. Jeg pleier å bli løftet opp på en liten "hylle" i badekaret når jeg blir såpa inn. Da blir det kaldt, siden jeg ikke står i vannet.


Når jeg er ferdig å bade, tørker jeg meg selv. Det gjør jeg ved å rulle meg på håndkle. Jeg blir ikke helt tørr da, men nesten. Det er egentlig ganske gøy. Men håndkle blir fort veldig vått, og da blir det ikke fullt så gøy.


Så straks jeg har tørka meg ferdig blir det mye bedre. Da er jeg ikke så våt lenger, også ser jeg ikke fullt stynn ut heller. Men så kommer jo børstinga, da. Det er nok det verste, for det er så kjedelig. Jeg må stå helt stille mens alle flokene blir børsta. Kipe greier.

Blogges!

2 kommentarer:

  1. Huff ja, bading og børsting er aldri noe gøy... Jeg gjemmer meg bare ordet blir nevnt jeg ;( Men av og til må jeg bare til pers sier mamma, for hun vil ikke bo sammen med en stinkende møkkagris... Hmmm!

    SvarSlett
  2. Tassen:

    Ikke sant? Stinkende møkkagris?? Når ho sier det så må du sette ho på plass, assa!

    SvarSlett

Det er alltid hyggelig med bjeff!

Om du har problemer, så trykk flere ganger på "Legg inn kommentar".