Sider

mandag 6. februar 2012

Stelletid

Innimellom må man bare stelle seg litt ekstra. Og det har jeg gjort nå.

Først tok jeg et bad. Ikke det beste jeg vet, akkurat... Men ikke det verste heller. Det finns værre ting. Som å klippe negler. Tobeintingene skylte først vann over hele meg. Og så masserte de meg inn med sjampo før de skylte meg igjen.

Så tørka jeg meg. Det gjør ikke tobeintingene. Det gjør jeg selv. Ikke no` problem. Bare ruller meg litt rundt på håndkle, og voila! Tørr hund.

Men, dumme som de er, syns ikke tobentingene det var nok. Så de tok å blåste på meg med en omvendt støvsuger. Skal innrømme at jeg følte meglitt sånn superhelt-aktig når de blåste meg i ansiktet, og håret liksom blåste sånn superhelt-aktig. Feeling James Bond.

Når jeg var tørr henta de den delen av kassa mi hvor børstegreiene (og klosaksa!) ligger. Ble litt sånn der tøff (les; pysete) mot den, da. "Du tar ikke meg klosaks," liksom. Men godbiter ble også henta. Så da var dagen reddet.

FØR

ETTER
Ikke sånn superstor forskjell, men du ser på en måte at pelsen min er mykere. Også ser du øyet mitt da. På grunn av irriterendebæsjestrikket, som håret mit ble tatt opp i. Klørne mine ble (HELDGVIS) ikke klippet.

Æddabædda! Du er ikke så pen som meg!

3 kommentarer:

 1. Må få si at du va ikkje helt deg sjøl på det første bildet, sjøl om du va en skjønnas. Eg og har jo litt pels, så eg e helt me på at denne spa- behandlingen e a pain in the ass. Men du...eg e superflink på pedikyravdelingen, så no må du manne deg opp litt her. Bli slått av en jente....! ;-)

  SvarSlett
 2. Maya:

  Nei, vann er jo ikke mitt normale element. Ja... Pedikyr er for damer, altså!!

  SvarSlett
 3. slike dager er grusomme spør du meg!
  måtte i dusjen i dag jeg også.. fysjameg!

  SvarSlett

Det er alltid hyggelig med bjeff!

Om du har problemer, så trykk flere ganger på "Legg inn kommentar".